[Ikelite]
Iklite C-Lite 8 og PCm Lites er våre mest populære lykter. Kjøp og prøv selv.
C-lite 8 er veldig enkel å åpne og lukke, samtidig som det er et sikkert system. Det er kun en O-ring å passe på for å gjøre den tett. Bestill nå for å få DIN Clite 8 eller PCm lite.
PCm er den minste og nyeste i PC serien. En ny pære sørger for en utrolig intensitet og strålemønster fra fire "AA" batterier  Nye C-Lite 8 vil blende deg med sitt fine design og intensitet.Handtaket er belagt med myk gummi for komfort.
Den innovative PCa gir deg en primærstråle i en ultrakompakt størrelse med 6 "AA" batterier. Spør etter denne usammenlignbare lykten hos oss. PC Lite gir deg en primær lysstråle med fire "C" batterier for mye konstant bruk. Innovativ åpne/lukke mekanisme
Super 8 RCD går på 8 "D" batterier. Dette er den sterkeste lykten på markedet som ikke er oppladbar. Lett å åpne og lukke med en klemme bak. Fåes også som oppladdbar 25 Watt. Super-8 RCD er supplert med begge typer håndtak.Dette er den sterkeste lykten på markedet som ikke er oppladbar. Lett å åpne og lukke med en klemme bak. Fåes også som oppladdbar 25 Watt
Den revolusjonere RCD har innslag av en større reflektor og går på fire "D"batterier. Den oppladbare er en av de sterkeste,  med 18 watt. Mini-C har kommet med en ny høy-intensiv pære. Denne lykten er kjent for å være uknuselig og  problemfri. Montering av tilleggsutstyr til "strobes" og "housing" er mulig.
Super C-Lites gir samme intensitet som RCD lykten, bare den er mindre og med kompakt. Lykten går på 6 "C" batterier. Leveres også som oppladdbar 19 Watt Tank-Lite er den perfekte vanntette "nyttelykt" til å henge på nøkkelringen, drakten, eller på dykkerbaggen.
Mini-C Fluorescent har en unik kombinasjon av gjennomtrengende  halogenstråle, som primær lys, og en fluorisernde belysning/opplysning i en og samme lykt. Mini-C Fluorescent har en unik kombinasjon av gjennomtrengende halogenstråle, som primær lys, og en fluorisernde belysning/opplysning i en og samme lykt.
SpD serien er unik i industrien, og er vårt sterkeste lys for grotte og vrakdykk. Valg for to Lite Head. Pro Video Lite II conversion kit er også tilgjengelig Pro Video Lite II kombinerer deksel med et kompakt design og mulighet for tilkobling som gir en eksepsjonell håndrering uten å tillegge vekt til huset under vann.
Ikelite introduserte Pro Compass med roterende deler, og direkte avlesning av grader tidlig på 60-tallet. Dette er fortsatt standarden. Tilbehørsboksen beskytter små ting som film og nøkler. Dette kan klippses på hvor det måtte være, og er vanntett ned til 50 meter.